Rólunk

Minőség és környezet

A FRIGOLUX Zrt. által gyártott termékek mind minőségileg, mind környezetvédelmileg megfelelnek az Európai Unió előírásainak. A társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek, az érvényben lévő jogszabályoknak, valamint a felső vezetés által meghatározott elvárásoknak a figyelembe vételével biztosítja az előállított termékek megfelelő minőségét, és a gyártási tevékenység során (az anyagbeszerzéstől az áru kiszállításáig) a környezetszennyezés megelőzését, csökkentését, a hatékony hulladékkezelést. A minőségtervezés elsősorban a terméktervezés folyamatában alakul ki. A vállalkozás a kutatás-fejlesztési eredményeit, valamint a várható vevői igényeket figyelembe véve tervezi a termék minőségi jellemzőit. A társaság jelenlegi menedzsmentjének egyik fontos, a jövőt megalapozó lépése volt az önálló termékek fejlesztésének beindítása. A cég a kutatás-fejlesztés tevékenységre az árbevétel mintegy 10 % -át fordítja.

A FRIGOLUX Zrt. a környék egyik legnagyobb múlttal rendelkező és legtöbb embert foglalkoztató munkaadója. Csongrád város és térségében a hűtés- és légtechnika területén jelentős a FRIGOLUX Zrt. gyártói jelenléte. Tevékenységével hozzájárul a város fejlődéséhez, a munkanélküliség csökkentéséhez, és ahhoz a tényhez, hogy a hűtés- és légtechnikai iparág egyik fontos, országos központjává vált a térség.

A társaság nagy tapasztalatokkal és teljes gépi, berendezési felszereltséggel rendelkezik a vékonylemez megmunkálás területén. Így az új termékek gyártásba vételére igen gyorsan, rugalmasan képes felkészülni. 2005-ben a FRIGOLUX a termékek megújításával párhuzamosan a gyártást is korszerűsítette, a gyártókapacitást bővítette.